Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2023

Gösterim: 176

Depremzede Öğrencilerimize Yönelik "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" Kapsamında İlk Ailemizi Karşıladık

Üniversitemiz yönetimi tarafından Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrası “Acil Durum Eylem Planı” hazırlandı. Hazırlanan eylem planı kapsamında afetzede öğrencilerimiz ve aileleri Üniversitemiz tarafından ayarlanan konaklama tesislerinde ücretsiz bir şekilde misafir edilmek üzere Bandırma'ya davet edilerek kendilerine "konaklama, yemek ve ulaşım desteği" verileceği duyuruldu.

Üniversitemizin web sitesi ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılan duyuru sonrası deprem bölgesindeki pek çok öğrencimiz verilen irtibat numarası üzerinden Afet Destek Hattımız ile iletişime geçerek gelecekleri gün ve aile fert sayısına dair ayrıntılı bilgi aktardı. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde deprem bölgesindeki tüm illerden depremzede öğrencilerimizin, aileleri ile birlikte Bandırma’ya gelmesi beklenmektedir.   

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesi olarak misafir edeceğimiz ve evi deprem nedeniyle ağır hasar gören öğrencimiz ve ailesi Kahramanmaraş’tan yola çıkarak bu akşam Bandırma’ya ulaştı. Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez tarafından karşılanan öğrencimiz ve ailesi, kendileri için hazırlanmış olan Erdek Kiraz Beach Otel’deki odalarına yerleştirildi. 

Üniversitemiz önümüzdeki günlerde deprem bölgesinden gelecek olan diğer öğrencilerimiz ve aileleri için hazırlıklara devam etmektedir. Barınma konusunda destek sağlayan Erdek Kiraz Beach Otel Sahibi Halit Akyol’a ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı’na bağışta bulunarak katkı sunan personelimize ve tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, yaşadığımız bu büyük felaketi birlik, beraberlik içerisinde aşabileceğimize olan inancımızla yardımlarınızın ve desteklerinizin devamını bekliyoruz.


Destek olmak isteyenlerin aşağıda IBAN numarası belirtilen hesaba gönderim yaparken açıklama kısmına “afet bölgesine yardım” yazması gerekmektedir.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı
Bandırma Ziraat Bankası
Merkez Şubesi
Vakıf Hesap Numarası: TR70 0001 0000 4897 5147 6350 01
Vergi No:1400080279