Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Üniversitemiz ve TÜB Üyesi Üniversiteler Paydaşlığında “Trakya Kariyer Fuarı 2022” Düzenleniyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde, Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi paydaşlığında “Trakya Kariyer Fuarı 2022” düzenlenecektir.
23-24 Mart 2022 tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleşecek olan fuarda her bölümden öğrenciler ve mezunlara yönelik yüzlerce firma yer alarak mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Bölgemizden ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 10.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülen “Trakya Kariyer Fuarı 2022” kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlanabilecektir.