Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022

Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü gezisi

Okulumuz Laborant Veteriner Sağlık Programı öğrencileri ile birlikte, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık ile su ürünleri alanında sorunlara çözüm getirme ve birim hayvandan elde edilen verimin hayvan refahına uygun şekilde artırılması amacıyla misyon ve vizyonu doğrultusunda çeşitli disiplinlerde araştırma çalışmaları yapan Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsüne teknik gezi dünzenlendi. Öncelikle Enstitü Müdürü Sayın Erdinç VESKE tarafında sunum gerçekleştirilerek işletme tanıtıldı. Daha sonra Veteriner Hekim Yunus GÜLTEKİN eşliğinde Mandacılık, Kazcılık, Koyunculuk, Sığırcılık ve Köpekçilik üniteleri gezilerek gözlem ve incelemelerde bulunuldu. Oldukça verimli geçen teknik gezide sıcak ilgi ve alaka gösteren başta Enstitü Müdürümüz Sayın Erdinç VESKE olmak üzere; Veteriner hekim Yunus GÜLTEKİN ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.