Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2022

Gösterim: 485

Adalet Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Adalet Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Burçin BOZDOĞANOĞLU’ nun başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Burçin BOZDOĞANOĞLU tarafından açılış konuşması yapılarak gündem konuları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu ve ardından gerçekleştirilen toplantıda; Meslek Yüksekokulumuzda uygulanan 3+1 Eğitim modeli kapsamında zorunlu olan "işyeri uygulaması" ve "işyeri eğitimini" uygulamalarının özgü sorunların tespiti, bu sorunların çözümünde Adalet Meslek Yüksekokulunun üstleneceği rol ve bu kapsamda dış paydaşlarla yapılacak iş birliklerinin belirlenmesi ilişkin konular konuşuldu.

Toplantı sonunda gündemde yer alan konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve bir sonraki toplantının yeri ve gündem maddeleri hususunda değerlendirmeler yapıldı ve ardından, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Burçin BOZDOĞANOĞLU tarafından tüm paydaşlara ve katılımcılara teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı.


Fotoğraflar