Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından sağlanan psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetinden danışan olarak faydalanmak isteyen isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki formu doldurarak mkarabatan@bandirma.edu.tr e-mail adresine mail atmaları gerekmektedir.

Ayrıca 10.12.2021 Cuma günü saat 10:30’da Psikolog Mehmet Karabatan Susurluk Meslek Yüksekokulumuzda olacak olup öğrencilere seminer verecek ve ardından psikolojik danışma ve rehberlik için başvuru oluşturmuş öğrencilerimizle bireysel görüşecektir.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi, öğrencilerin karşılaştıkları duygusal, sosyal, eğitime veya meslek ve iş seçimine ilişkin sorunların çözümünde onlara danışmanlık ve rehberlik yapar.

Bu doğrultuda öğrencilerin birimimizden yardım alabileceği konular başlıca şunlardır:

 Üniversite Yaşamına Uyum

 Akademik Başarı ve Kariyer Danışmanlığı