Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021

Gösterim: 438

Susurluk Meslek Yüksekokuluna Hoşgeldiniz

Sevgili Öğrencilerimiz;

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yerleştirme İşlemleri sonuçlarına göre Meslek Yüksekokulumuzu tercih ederek programlarımıza yerleşme başarısı gösterdiğinizden dolayı sizleri ve kıymetli ailelerinizi kutlarım.

Yorucu ve Covid-19 Salgını nedeniyle sıkıntılı bir sınav hazırlık sürecinin sonunda hayatınıza ve geleceğinize yön vereceğiniz büyük bir adım atarak büyük Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesine katılma başarısı gösterdiniz. Bizlerde mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahip güncel teknolojilerle donatılmış laboratuvarlarımız, dersliklerimiz, genç ve alanında kendini yetiştirmiş uzman öğretim elemanı kadromuz ile eğitim hayatınızın bu aşamasında sizlerin yanınızda ve hizmetinizde olmaya gayret edeceğiz.

Hayallerinizi gerçekleştirmeniz ve başarılarla dolu bir geleceğiniz olmasını temenni ederim.

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ…

 

Prof.Dr. Bünyamin SÖĞÜT

Susurluk Meslek Yüksek Okul Müdürü

 

 

Okulumuzla İlgili Her Türlü Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin

0266 606 8416 – (8413 – 8414) hatlarından ve susurlukmyo@bandirma.edu.tr mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca okulumuz web sitesinden https://susurlukmyo.bandirma.edu.tr/susurlukmyo okulumuz ve programlarımızla alakalı tüm güncel bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.