Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022

Yüksekokulumuzda Birim Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu toplantısı 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 14.30’da Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zahid ECEVİT başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimizden Erdek Ticaret Odası Başkanı Faika Özlem SARI, Erdek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salman KOÇU, Pınar Otel İnsan Kaynakları Müdürü Gamze YÜKSEL ŞAHBAZ, Erdek Günbatımı Sosyal Tesis İşletmecisi Halit AKYOL ile Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Samet ÇEVİK, Dr. Öğr. Üyesi Yasin TURNA, Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aytaç TOPTAŞ ve Yüksekokulu Sekreteri Kenan BOZOĞLU katıldı.
Yüksekokul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Samet ÇEVİK tarafından yüksekokulumuzun tarihçesi, personel ve öğrenci sayıları, yürütülen programlar ile 3+1 işyeri uygulamasının tanıtımı gibi konulara dair gerçekleştirilen sunumun ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda bölüm ders planlarına dair değerlendirmeler yapılarak üyelerin önerileri alındı. Paydaşlarımızın meslek yüksekokulumuzdan beklentileri ve öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlik gibi alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları değerlendirildi. Bir sonraki toplantı gündem maddelerinin belirlenmesinin ardından toplantı sona erdi.