Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021

Ampute Ressam ve Milli yüzücü Yusuf AKGÜN'ü Yüksek Okulumuzda misafir ettik.

Engelli bireylerin ve ailelerinin hayatın her alanında karşılaştığı sorunları, toplumla paylaşarak bu sorunlara çözüm önerileri sunmak, toplumun ''Engelli Yaşam'' hakkında duygusal ve sosyal farkındalığını arttırmak, engelli üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak, dertlerine çare bulmanın yanında düzenlediği çeşitli etkinliklerle en büyük engelin zihinlerde ve kalpte olduğu, engelli bireylerin hayatın içine dahil oldukça engellerin bir bir ortadan kalkacağını göstermeye çalışıyor. Bunun güzel bir örneği olan karşılaştırıyoruz.

Kaymakamımız Muammer KÖKEN yaptığı konuşmada: Yusuf AKGÜN kardeşimiz çocukluğunda geçirdiği bir kazayla engelli durumuna düşmesine rağmen çalışması ve azmi sayesinde başarı ve kariyerin önünde hiçbir engel olamayacağını hayatında göstererek ''Engelsiz EMPATİ ve Engelsiz KARİYER'' seminerinde hem farkındalığa dikkat çekiyor hem de engelli bireylere umut oluyor. Azmin önünde hiçbir engel olamayacağını yaşantısıyla göstererek organ yönünden engeli olmayan fertlerde bir şeyler hissettiriyor. Kendisini kutluyor ve yürekten alkışlıyorum.