Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021

Kaymakamımız Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile birlikte Okulumuz Tanıtım Standını ziyaret ettiler.

Kaymakamımız Muammer KÖKEN,Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile birlikte 05.08.2021 perşembe günü ilçemizde kurulu bulunan 17 Eylül Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Standını ziyaret ettiler.

Ziyarette kendilerini Susurluk Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof. Dr.Bünyamin SÖĞÜT karşıladı. Prof. Dr. Bünyamin SÖĞÜT Standı açma gayemiz Meslek Yüksek okulumuzu ve bölümlerini tanıtmak, tercih yapacak öğrencilere yardımcı olabilmek olduğunu dile getirdi.

Kaymakamımız verilen bilgilerden memnuniyetini belirterek çalışmaları için kendilerine kolaylıklar ve başarılar dileğinde bulundu

Nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakamımız Muammer KÖKEN ve Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY'e teşekkür ederiz.