Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2022

Öğretim Elamanlarımız ve Öğrencilerimizi Tebrik ederiz.

Yüksekokulumuz Veterinerlik Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Okuyan’ın danışmanlığını yaptığı yine yüksekokulumuz Veterinerlik Bölümü öğrencilerinden Esra Nur Manavcı’nın “İnsan Karbonik Anhidraz III (CAIII) Geninin Hipoksiya Durumunda Hücre Hatlarındaki Ekspresyonu”, Beyza Daşdelen’in “Tavuk Ciğeri İle Beslenen Çamların Koruyucuları Terminatör Böcek Calosoma Sycophanta`nın Yumurta Veriminin Belirlenmesi”  ve Dilara Dağ’ın “ Kekik Suyunun Mastitis Üzerindeki Antimikrobiyal Etkileri”; Kimya Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Maşlakcı’nın danışmanlığını yaptığı yine yüksekokulumuz Kimya Bölümü öğrencilerimizden Amine Kemeç’in “Furanın Polimerleşme Ve Sübstitüent Olarak Elektron Verici Ve Çekici Gruplar İle İletkenlik Özelliklerinin İncelenmesi” ve Yaren Yavuz’un “Endohedral Fullerenlerin Alifatik R-Grubu Amino Asitlerle Olan Etkileşimlerinin Teorik İncelenmesi” adlı projeleri TÜBİTAK 2209 1. Dönem proje çağrısında desteklenmeye hak kazanmıştır.