Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2021

Gösterim: 501

Okulumuzda Aşure Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

   Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlemekte olduğu aşure dağıtım etkinliği, Yüksek Okulumuz Ural Özyiğit yerleşkelerinde saat 14.00’de gerçekleştirildi.
    Birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayı dolayısıyla, Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde gerçekleşen aşure dağıtımı etkinliğine Kaymakamımız Muammer KÖKEN, İlçe Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan İZGEÇ, İlçe Emniyet Müdürü İlhan ÇAKIR, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Coşkun KURT, Meslek Yüksekokulmuz akademik ve idari personeli katıldı.
    Müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin Söğüt yapmış olduğunu konuşmada; Muharrem ayı ve aşure gününün İslam kültüründe önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, yüzlerce yıllık geçmişi olan aşure kültürünün yaşatılması noktasında böyle etkinliklerin payının büyük olduğunu, yeni hicri yılın, yeni akademik yılın ve aşure etkinliğinin ülkemizin birlik ve beraberliğini devamı noktasında hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak katılımlar için ilçe protokolüne teşekkürlerini iletti.