Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, CNN Türk kanalında, Serra Taşkıran’ın sunduğu “Tercih Zamanı” programına konuk oldu.

Program sunucusu Serra Taşkıran’ın sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizde “Sen, Umut Ol!” mottomuz kapsamında hem ülkemiz hem dünyamız için umut olacak öğrenciler yetiştirildiğini, “Yeni Nesil Devlet Üniversitesi” anlayışıyla bölge halkı, sanayi ve iş adamları ile etkileşim halinde bulunularak onların beklentileri doğrultusunda yeni bölüm ve programların açıldığını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, yeni açılan bölüm ve programlarımız başta olmak üzere akademik birimlerimiz, kütüphanemiz, öğrenci sayımız, uluslararasılaşma stratejimiz gibi pek çok konuda Üniversitemizle ilgili detaylı ve önemli bilgiler paylaştığı programın videosunu izlemek için linki tıklayınız.