Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021

Susurluk Meslek Yüksekokulumuzda Çevre Düzenleme Çalışması Başlatıldı.

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ve Orman İşletme Şefi Mustafa Bilgin, Müdürümüz Prof.Dr. Bünyamin Söğüt’ü ziyarette bulundular. Kısa bir toplantının ardından yeni eğitim öğretim döneminde binamızın son durumunu inceleyen misafirler, bina çevre düzenlemesi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Misafirlerimiz çevre düzenlemesi başta olmak üzere okulumuzdan desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdiler.

Ziyaret sonunda Müdürümüz ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Kaymakamımız Muammer Köken, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Yardımcısı Sibel Sarı, Orman İşletme Şefi Mustafa Bilgin ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesine; yaptıkları ve yapacakları desteklerinden dolayı teşekkür etti.