Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021

Gösterim: 559

Üniversitemiz ile HasTavuk A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile HasTavuk Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. arasında öğrencilerimizin yapacakları staj uygulamaları, lisansüstü öğrencilerimizin tez ve proje faaliyetleri ve öğrenci topluluk faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla bir iş birliği protokolü imzalandı. 
HasTavuk A.Ş. yönetim binasında gerçekleşen protokol imza törenine Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Adem Dalcalı, Susurluk MYO Müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin Söğüt ile Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Adem Kabasakal ve Dr. Öğr. Üyesi Derya Okuyan, BANÜ-TTO A.Ş. Genel Müdürümüz Dr. Cem Aldağ, Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cemil Közkurt, Gıda Kalite Kontrolü ve Analiz Programı Öğr. Gör. Ramazan Ülkü Çetin katılırken, HasTavuk A.Ş.den Beyaz Et Genel Müdürü Şahin Aydemir, Kesimhane Grup Müdürü Barış Alpay, Üretim Müdürü Mehmet Bildibay, Ar-Ge Yöneticisi Tugay Cengiz ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Bircan Özkan katılım gösterdi. 
Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile HasTavuk A.Ş. adına Beyaz Et Genel Müdürü Şahin Aydemir’in imza attığı protokol töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.