Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2021

YÜKSEKOKULUMUZDA YENİ ATAMA ve GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Yüksekokulumuz Veterinerlik Bölümü Laborant Veteriner Sağlık Programı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mikail ARSLAN, Profesör olarak; Öğr.Gör.Dr. Derya BABACAN, Doktor Öğretim Üyesi olarak; Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Programı Öğr.Gör.Dr. Adem KABASAKAL, Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.

Ayrıca Veterinerlik Bölüm Başkanlığına Öğr.Gör. Ali DEĞİRMENCİOĞLU yerine Prof.Dr. Mikail ARSLAN, Müdür Yardımcılığına da Öğr.Gör. Zeynep NALE yerine Dr.Öğr.Üyesi Derya BABACAN atanmıştır.

Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Bünyamin SÖĞÜT tüm akademik personelimizin de hazır bulunduğu toplantıda, görevlerini başarıyla tamamlayan  Öğr.Gör. Ali DEĞİRMENCİOĞLU ve Öğr.Gör. Zeynep NALE’ ye teşekkür belgelerini takdim etti. Yeni kadrolarına ve görevlerine atanan Prof.Dr. Mikail ARSLAN, Dr.Öğr.Üyesi Adem KABASAKAL, Dr.Öğr.Üyesi Derya BABACAN’ a başarılar dileyerek hediyelerini sundu.