Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021

Yüksekokulumuzda Yüzyüze Eğitim Başladı 2021

Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Bünyamin Söğüt 2021 YKS sonuçlarına göre Yüksekokulumuzu tercih ederek programlarımıza yerleşen birinci sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek eğitim öğretim dönemini kutladı. Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz hakkında bilgiler veren müdürümüz “Hayatınıza ve geleceğinize yön vereceğiniz büyük bir adım olarak Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesine katıldınız. Bizlerde sizleri gelecekte başarılı kılacak bilgi ve beceriler edinmeniz için mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahip güncel teknolojiler ile donatılmış laboratuvarlarımız, dersliklerimiz, genç ve alanında kendini yetiştirmiş uzman öğretim elemanı kadromuz ile eğitim hayatınızın bu aşamasında sizlerin yanınızda ve hizmetinizde olmaya gayret edeceğiz. Başarılarla dolu bir geleceğiniz olmasını temenni ederim.” dedi. Öğrencilerle sohbetinde barınma, yemek ve ulaşım konuları hakkında görüş ve önerileri not edildi.