Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024

Gösterim: 75

Öğrencilerimizin Projelerine TÜBİTAK’tan Tam Destek

 

Üniversitemiz, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2023 yılı 2’nci döneminde 38 projesi kabul edilerek bir başarıya daha imza attı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, “2209A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında; Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi’nden 8’er, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Susurluk Meslek Yüksekokulu’ndan 6’şar, Sağlık Bilimleri Fakültesinden 5, Denizcilik Fakültesinden 3, Denizcilik Meslek yüksekokulu ile Gönen Meslek Yüksekokulundan 1’er olmak üzere toplamda 38 proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Ayrıca “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında da Üniversitemiz Susurluk Meslek Yüksekokulu’ndan 2, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden 1 proje başarılı olarak toplam 3 proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Destek kazanan öğrencilerimizi ve proje başvurularını teşvik eden, danışmanlık yapan akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2209-A Programı kapsamında kabul gören projeler için lütfen tıklayınız.

2209-B Programı kapsamında kabul gören projeler için lütfen tıklayınız.

 


Fotoğraflar