Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021

Tercih ve Tanıtım Günlerimiz Yoğun İlgi Görüyor..

Üniversitemizin, “03-13 Ağustos” tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla düzenlediği “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı. Susurluk Parkı’nda kurulan tanıtım stantlarımızda 10:00-22:00 saatleri arasında aday öğrencilere rehberlik hizmeti veriliyor.

Tanıtım stantlarımızda Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere Üniversitemiz akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgiler paylaşılarak ve merak edilen tüm sorular yanıtlanmaktadır.