Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021

Üniversitemiz ile Has Tavuk A.Ş. Arasında Yapılması Planlanan Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Yüksekokulumuzda İlk Toplantı Gerçekleşti.

Üniversitemiz ile Has Tavuk A.Ş. arasında yapılması planlanan Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Yüksekokulumuzda ilk toplantı gerçekleşti.

Toplantıya Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Adem KABASAKAL, Öğretim Görevlisi Ülkü ÇETİN; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Adem DALCALI, Dr.Öğr.Üyesi Cemil KÖZKURT ve Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. M. Cem ALDAĞ ile Has Tavuk A.Ş. adına AR-GE Sorumlusu Tugay CENGİZ katılmıştır.

Toplantıda yapılması planlanan protokol ile geleceğe yönelik proje, ar-ge ve stajla ilgili işbirliği konuları görüşüldü.