Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024

Gösterim: 242

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

 

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 17 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10.30 da okulumuz toplantı salonunda, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin Söğüt başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmasının ardından, Birimimizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel, öğrenci sayıları ve mezuniyet sonrası yürütülmekte olan faaliyetlere dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz Susurluk Ticaret Borsa Başkanı Sefer Göçer, Susurluk Ticaret Oda Başkanı v. Ertuğrul TÜMER, Sususrluk İlçe Milli Eğitim Müdürü v. Mehmet TUNCAY,  Veterinerlik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mikail ARSLAN,Gıda İşleme Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Adem KABASAKAL ve Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Başkanı Ensar EREL katıldı.

 

Toplantıda Bölüm ders planlarının paydaşlara tanıtımı ve güncellenmesine yönelik değerlendirmeler yararlı değerlendirmeler yapıldı.  Paydaşların Fakültemizden beklentileri, Öğrencilere yönelik olarak Paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları değerlendirildikten sonra bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir danışma sürecinin başlangıcı olan Fakültemizin Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Birim Danışma Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.


Fotoğraflar