Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek Madde-1 Yatay Geçiş Sonuçları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuza Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) sonucu Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları:

Başvurusu Kabul Edilen

Geldiği Kurum/Program

Yatay Geçiş Yapmak istediği Program

Sonuç

E****D********

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi / Güzel Sanatlar Fakültesi /Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

Bandırma Onyedi eylül Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksekokulu/ Laborant ve Veteriner Sağlık Programı

Kabul edildi. *

Kesin Kayıt Başlangıç: 13.09.2021

Kesin Kayıt Bitiş         : 15.09.2021

* Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu Kararı ile belirlenen şartlarda geçişi kabul edilmiştir.

-  Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecek, yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları silinecektir.