Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2021

STAJ SINAVI DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi staj yönetmeliği gereği, staj bitiminde hazırlamanız gereken evrakların yanında, el yazınız ile A4 kâğıdına “STAJ RAPORU’’ yazmanız gerekmektedir.

Staj evrakları ile birlikte staj raporunu eksiksiz en geç 09 Eylül 2021 tarihini mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Staj evrakları gönderenler ise staj raporunu düzenleyip belirtilen tarihe kadar okulumuza ulaştırmak zorundadır.

Staj Sınav Tarihleri:

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı -- Süt Ürünleri Teknolojisi Programı Sınav Tarihi 10 Eylül 2021 saat 11’de okulumuz sayfasında verilecek link üzerinden yapılacaktır.

Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Sınav Tarihi 11 Eylül 2021 saat 11’de okulumuz sayfasında verilecek link üzerinden yapılacaktır.

Staj Yönergesi için tıklayınız.