Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 24 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 11.00 da okulumuz toplantı salonunda, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bihter ŞAHİN başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmasının ardından, Birimimizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel ve öğrenci sayılarına dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz Susurluk Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Hakan GÜLMEZ , Susurluk Ticaret Borsa Başkanı V.  Şule ŞAHİN ASLAN , Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, YÖRSAN İnsan Kaynakları Müdürü Elif Seher KÖRPE GÜRSOY,  Veterinerlik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mikail ARSLAN,Gıda İşleme Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Adem KABASAKAL , Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Başkanı Ensar EREL ve Öğrenci Temsilcisi Havanur ABIMAK katıldı.

Toplantıda Bölüm ders planlarının paydaşlara tanıtımı ve güncellenmesine yönelik değerlendirmeler yararlı değerlendirmeler yapıldı.  Paydaşların Yükskeokulumuzdan beklentileri, Öğrencilere yönelik olarak Paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları değerlendirildikten sonra bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir danışma sürecinin başlangıcı olan Fakültemizin Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Birim Danışma Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.