Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022

Gösterim: 461

Misyon & Vizyon

MİSYON

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı tüm gıda ürünlerinde insan sağlığı ve sistem gerekliliklerini göz önüne alarak mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal analizlerin değerlendirilmesi konusunda yeterli öğrenci yetiştirilmesini sağlamaktır. Öğrencilerimizin sadece teorik eğitim değil okulumuz laboratuvarlarını etkin şekilde kullanıp ve özellikle gıda sanayisinin önde gelen kuruluşları ile işbirliği içinde pratik ve uygulamaya yönelik eğitimlerini sağlamak ve elde ettikleri bilgi ve becerileri iş yaşamında etkin şeklide kullanabilecek teknik eleman yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

 

VİZYON

Programımız,  gerekli temel bilimsel ve sosyal becerilerle donatılmış, mesleği ile ilgili yenilikleri ve eğitimleri takip edebilen, analitik düşünme ve çalışma ortamında problem çözme becerisine sahip birimler arası koordinasyonu sağlayabilen, yönetsel özelliklere sahip, yenilikçi ve özgün çözümler üretebilen Gıda Kalite Kontrol ve Analiz teknikerleri yetiştirmektir.