ÖBS BANÜ PORTAL EBYS EYS (LMS) E-POSTA
  • ARA
    Hızlı Arama
  • Türkçe Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • English English
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SUSURLUK TARIM VE ORMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR.
  • HAKKIMIZDA
    • Tarihçemiz
    • Misyon & Vizyon
    • Kalite Güvence Sistemi
      • Kalite Komisyonu
      • Temel Değerlerimiz
      • Kalite Politikamız
  • YÖNETİM
    • Akademik Yönetim
  • PERSONEL
    • Akademik Personel
  • BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
    • Mevzuat
    • Öğrenci Formları
    • Ders Plan ve İçerikleri
      • Ders Planları
      • Ders Plan ve İçerikleri
    • Sınav Programı
      • Sınav Programı
    • Haftalık Ders Programı
    • Öğrenci Temsilcilerimiz
    • Mezun Öğrencilerimizin Çalışma Alanı
    • Dikey Geçiş Yapılan Bölümler
    • Azami Öğrenim Süreleri Uygulaması
    • Diploma Sorgulama Ekranı
  • SOSYAL MEDYA
    • Facebook
    • İnstagram
    • Telegram
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
MENU
Arşiv

TÜM HABERLER Haberler

Depremzede Öğrencilerimize Yönelik "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" Kapsamında İlk Ailemizi Karşıladık
10 Şubat
Depremzede Öğrencilerimize Yönelik "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" Kapsamında İlk Ailemizi Karşıladık
2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu
10 Şubat
2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu
Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
10 Şubat
Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
Üniversitemizde “Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi
08 Nisan
Üniversitemizde “Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi
Gıda İşleme Bölüm Kurulu gerçekleştirildi
02 Mart
Gıda İşleme Bölüm Kurulu gerçekleştirildi
Mesleki Uygulama Dersi Kapsamında Etçii Et Entegre Tesislerine Düzenlenen Teknik Geziye Katıldılar.
24 Aralık
Mesleki Uygulama Dersi Kapsamında Etçii Et Entegre Tesislerine Düzenlenen Teknik Geziye Katıldılar.
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Öğrencileri Gıda Muhafaza Yöntemleri Dersi Kapsamında Salamura Zeytin ve Turşu Yaptılar.
18 Kasım
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Öğrencileri Gıda Muhafaza Yöntemleri Dersi Kapsamında Salamura Zeytin ve Turşu Yaptılar.
Yüksekokulumuz ile Has Tavuk A.Ş. Arasında Yapılması Planlanan Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Yüksekokulumuzda İlk Toplantı Gerçekleşti.
15 Kasım
Yüksekokulumuz ile Has Tavuk A.Ş. Arasında Yapılması Planlanan Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Yüksekokulumuzda İlk Toplantı Gerçekleşti.

TÜM DUYURULAR Duyurular

02 Mart 2023
GIDA KALİTE KONTROL ve ANALİZİ PROGRAMI 2022-23 BAHAR YARI YIL HAFTALIK DERS PROGRAMI
19 Eylül 2022
Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
02 Ağustos 2022
İşyeri Staj Çizelgesi
20 Nisan 2022
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi Hakkında
11 Nisan 2022
2021-2022 Bahar Vize Sınav Takvimi
09 Mart 2022
Yoğun Hava Muhalefeti Nedeni ile Çevrimiçi Ders Uyarısı
02 Mart 2022
Peynirde Kullanılan Enzimler & Çalışma Mekanizmaları Webinarı
01 Mart 2022
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından Yürütülen Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor
27 Şubat 2022
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersi muafiayet sınavı hakkında
27 Şubat 2022
Türk Dili II dersi muafiayet sınavı hakkında
16 Şubat 2022
Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Önlisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
18 Kasım 2021
2021-2022 Güz Yarıyılı Ara Sınav Takvimi Güncellenmiştir.

TÜM DUYURULAR Duyurular

02 Mart 2023
GIDA KALİTE KONTROL ve ANALİZİ PROGRAMI 2022-23 BAHAR YARI YIL HAFTALIK DERS PROGRAMI
19 Eylül 2022
Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
02 Ağustos 2022
İşyeri Staj Çizelgesi
20 Nisan 2022
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi Hakkında
11 Nisan 2022
2021-2022 Bahar Vize Sınav Takvimi
09 Mart 2022
Yoğun Hava Muhalefeti Nedeni ile Çevrimiçi Ders Uyarısı
02 Mart 2022
Peynirde Kullanılan Enzimler & Çalışma Mekanizmaları Webinarı
01 Mart 2022
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından Yürütülen Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor
27 Şubat 2022
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersi muafiayet sınavı hakkında
27 Şubat 2022
Türk Dili II dersi muafiayet sınavı hakkında
16 Şubat 2022
Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Önlisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
18 Kasım 2021
2021-2022 Güz Yarıyılı Ara Sınav Takvimi Güncellenmiştir.
Arşiv
 

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Yönetim
  • Tarihçe
  • Yerleşkeler
  • Kurumsal Kimlik
  • Kalite

AKADEMİK

  • Enstitüler
  • Fakülteler
  • Yüksekokullar
  • Meslek Yüksekokulları
  • Kurul ve Komisyonlar

ÖĞRENCİ

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Akademik Takvim
  • E-kütüphane
  • Yemek Listesi

İLETİŞİM

Adres : Esentepe Şeker Mahallesi Bandırma Cad. NO:143 Bursa Balıkesir yolu (Şeker Fabrikası karşısı) Pk.10600 Susurluk/BALIKESİR


Tel : 0266 606 84 42
E-Posta : susurlukmyo@bandirma.edu.tr
KEP : bandirmaonyedieylul@hs01.kep.tr

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Department of Information Technologies © 2023

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
  • HAKKIMIZDA
    • TARİHÇEMİZ
    • MİSYON & VİZYON
    • KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
      • KALİTE KOMİSYONU
      • TEMEL DEĞERLERİMİZ
      • KALİTE POLİTİKAMIZ
  • YÖNETİM
    • AKADEMİK YÖNETİM
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • MEVZUAT
    • ÖĞRENCİ FORMLARI
    • DERS PLAN VE İÇERİKLERİ
      • DERS PLANLARI
      • DERS PLAN VE İÇERİKLERİ
    • SINAV PROGRAMI
      • SINAV PROGRAMI
    • HAFTALIK DERS PROGRAMI
    • ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ
    • MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMA ALANI
    • DİKEY GEÇİŞ YAPILAN BÖLÜMLER
    • AZAMİ ÖĞRENİM SÜRELERİ UYGULAMASI
    • DİPLOMA SORGULAMA EKRANI
  • SOSYAL MEDYA
    • FACEBOOK
    • İNSTAGRAM
    • TELEGRAM