Depremzede Öğrencilerimize Yönelik "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" Kapsamında İlk Ailemizi Karşıladık

Depremzede Öğrencilerimize Yönelik "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" Kapsamında İlk Ailemizi Karşıladık

Üniversitemiz yönetimi tarafından Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrası “Acil Durum Eylem Planı” hazırlandı. Hazırlanan

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu

https://susurlukmyo.bandirma.edu.tr/tr/susurlukmyo/Duyuru/Goster/2022---2023-Egitim---Ogretim-Yili-Bahar-Yariyili-Yatay-Gecis-Duyurusu-27491

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru

Tüm yükseköğretim kurumlarımızda bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışı ve 3+1 İş Yeri Eğitim ve Uygulaması ikinci bir duyuruya kadar ge

Üniversitemizde “Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi

Üniversitemizde “Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi

Sezgin Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi. örene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Sere

Gıda İşleme Bölüm Kurulu gerçekleştirildi

Gıda İşleme Bölüm Kurulu gerçekleştirildi

Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrol ev Analizi Programı 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Ders Planı gündemi ile toplandı.

Mesleki Uygulama Dersi Kapsamında Etçii Et Entegre Tesislerine Düzenlenen Teknik Geziye Katıldılar.

Mesleki Uygulama Dersi Kapsamında Etçii Et Entegre Tesislerine Düzenlenen Teknik Geziye Katıldılar.

Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Gıda İşleme Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz Mesleki Uygulama dersi kapsamında Etçii Et Entegre Tesislerine dü

Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Öğrencileri Gıda Muhafaza Yöntemleri Dersi Kapsamında Salamura Zeytin ve Turşu Yaptılar.

Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Öğrencileri Gıda Muhafaza Yöntemleri Dersi Kapsamında Salamura Zeytin ve Turşu Yaptılar.

Salamura turşu, zeytin, asma yaprağı ve beyaz peynir yapımında kullanılan bir fermantasyon yöntemidir. Sebzelerin ya da meyvelerin çok daha uzun süre bozulmadan da

Yüksekokulumuz ile Has Tavuk A.Ş. Arasında Yapılması Planlanan Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Yüksekokulumuzda İlk Toplantı Gerçekleşti.

Yüksekokulumuz ile Has Tavuk A.Ş. Arasında Yapılması Planlanan Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Yüksekokulumuzda İlk Toplantı Gerçekleşti.

Yüksekokulumuz ile Has Tavuk A.Ş. arasında yapılması planlanan Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Yüksekokulumuzda ilk toplantı gerçekleşti.