- Ana Sayfa
- Genel
"Toplu Yemek Üretimi’ konulu seminer düzenlendi
Gıda İşleme Bölümümüz Gıda Kalite Kontrol Uygulamaları dersi kapsamında Rengarenk Mutfak Operasyon Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Sayın Ş
- Görüntüle
- 21.11.2024
- |
- Genel
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2. sınıf Öğrencilerimizin Susurluk Şeker Fabrikası gezisi
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2 sınıf Öğrencileri Öğr Gör Nilay KORKMAZ eşliğinde Susurluk Şeker Fabrikasını gezdiler. Şeker üretiminin kam
- Görüntüle
- 24.10.2024
- |
- Genel
Yüksekokulumuzda Önlük Giyme Töreni Yapıldı.
Yüksekokulumuzda Önlük Giyme Töreni Yapıldı. Gıda Kalite Kontrol Öğrencilerimize mesleki eğitimlerinin başlangıcında önlüklerini giydirdik. ö
- Görüntüle
- 24.10.2024
- |
- Genel
"Beyaz Et Sektörünün Problemleri ve Çözüm Önerileri" çalıştayına katılım sağladık
Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen "Beyaz Et Sektörünün Problemleri ve Çözüm Önerileri” çaıştayına bö
- Görüntüle
- 29.09.2024
- |
- Genel
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerine hoşgeldin ve oryantasyon eğitimi
Gıda Kalite Kontrol ve Analizleri programına yeni katılan öğrencilerimize yönelik okulumuz ve programımıza yönelik oryantasyon programı düzenlendi.
- Görüntüle
- 18.09.2024
- |
- Genel
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenimizi çoşkuyla kutladık.
Mezuniyet Törenimiz Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde, değerli Rektörümüz Prof Dr İsmail BOZ katılımları ile çoşkuyla kutladık. Gıda Ka
- Görüntüle
- 4.07.2024
- |
- Genel
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işletmesine teknik gezi düzenlendi
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işletmesine teknik gezi düzenledi.Türkiyenin ön
- Görüntüle
- 10.05.2024
- |
- Genel
Mezun öğrencimizden Yüksekokulumuza ziyaret
Mezun Öğrencilerimizden Sinem USLU yüksekokulumuza süpriz ziyarette bulundu. Halen Balıkesirde faaliyet gösteren Döhler firmasında çalışmakta o
- Görüntüle
- 17.04.2024
- |
- Genel
Gıda Kalite KOntrol ve Analizi Programı 2. sınıf Öğrencilerinin Barilla Makarna fabrikası gezisi
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2. sınıf Öğrencilerimizin Mesleki ve Teknik becerilerinin gelişimine yönelik Türkiyenin önde gelen makarna üre
- Görüntüle
- 8.11.2023
- |
- Genel