ÖBS BANÜ PORTAL EBYS EYS (LMS) E-POSTA
  • ARA
    Hızlı Arama
  • Türkçe Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • English English
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SUSURLUK TARIM VE ORMAN MESLEK YÜKSEKOKULU
  • HAKKIMIZDA
    • Müdür Mesajı
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Sayılarla Yüksekokulumuz
    • Stratejik Hedefler
    • Faaliyet Raporu
    • Kalite Yönetim Sistemi
      • Kalite Politikamız
      • Yüksekokulumuzla imzalanmış olan protokoller
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Görev Tanımları
  • YÖNETİM
    • Akademik Yönetim
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Danışma Kurulu
  • PERSONEL
    • İdari Yönetim
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Formlar
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
  • BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  • BÖLÜMLER
    • Gıda İşleme Bölümü
      • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
      • Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
    • Veterinerlik Bölümü
      • Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
    • Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü
      • Laboratuvar Teknolojisi Programı
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
      • Akademik Takvim
    • Mevzuat
    • Öğrenci Formları
    • Öğrenci Temsilcilerimiz
    • Diploma Sorgulama Ekranı
    • Danışman Listesi
      • Gıda Kalite Kontrolü Analizi Programı Danışman Listesi
      • Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Danışman Listesi
      • Laboratuvar Teknolojisi Programı Danışman Listesi
    • ÖSYM Sıkça Sorulan Sorular
    • Etkinlikler
  • 3+1 UYGULAMASI BELGELER
    • GÜNCEL DUYURU-2023
    • STAJ ÖNCESİ EVRAKLAR
      • İşletme Ücret Feragat Formu
      • İşletmede Mesleki Eğitim Staj Ücret Teşviki Başvuru Formu
      • İşletmede Mesleki Eğitim-Staj Uyg. dersi Başvuru Formu
      • Öğrenci Ücret Feragat Formu
      • Sözleşme Hükmü
      • Müstehaklık Belgesi
    • STAJ SONRASI EVRAKLAR
      • İŞLETME DEĞERLENDİRME FORMU
      • Öğrenci Değerlendirme Formu
      • Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu
      • STAJ DOSYASI
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
MENU
  1. ANA SAYFA
  2. Görev Tanımları

13 Ocak 2023

Gösterim: 62

Görev Tanımları

 

Dosyalar

  • 67799452-e2ca-58cd-2763-f27c102bfce8.docx
  • b38f1d3a-b9d3-92ad-0336-cdf522c28098.docx
  • 61036fe3-57df-2b49-b8be-317c5c0614b8.docx
  • 029474e2-5bb5-9720-878a-9a097c610d52.docx
  • 1fe7630f-38a8-2930-a4e8-8b07fbac4bb4.docx
  • 6542730e-8b61-f541-b552-49a5546177ea.docx
  • e31ea09a-4b79-7dab-3fe2-41b2dc92ed4e.docx
  • 3bcadc05-9531-999d-9a7c-f93ffeef9328.docx
  • 0559eb85-4e4f-c8ff-6001-791205ebc568.docx
  • 2b4abf2e-9682-b723-6b89-a5c56a86c06c.docx
  • a0fb4362-c975-9f26-1686-6bc57ec7dd38.docx
  • 761bafcb-bf40-b435-8308-f7f66f011901.docx
  • 7a2c850a-1c3c-8115-9ead-33742a5b0926.docx

Programlar

  • LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK PR.
  • GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR.
  • LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ PR.

İLETİŞİM

Adres : Esentepe Şeker Mahallesi Bandırma Cad. NO:143 Bursa Balıkesir yolu (Şeker Fabrikası karşısı) Pk.10600 Susurluk/BALIKESİR


Tel : 0266 606 8416 - 8414
Faks : 0266 606 07 15
E-Posta : susurlukmyo@bandirma.edu.tr
KEP : bandirmaonyedieylul@hs01.kep.tr

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Department of Information Technologies © 2023

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
  • HAKKIMIZDA
    • MÜDÜR MESAJI
    • TARİHÇE
    • MİSYON & VİZYON
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • SAYILARLA YÜKSEKOKULUMUZ
    • STRATEJİK HEDEFLER
    • FAALİYET RAPORU
    • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
      • KALİTE POLİTİKAMIZ
      • YÜKSEKOKULUMUZLA İMZALANMIŞ OLAN PROTOKOLLER
      • BİRİM KALİTE KOMİSYONU
      • GÖREV TANIMLARI
  • YÖNETİM
    • AKADEMİK YÖNETİM
    • YÜKSEKOKUL KURULU
    • YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU
    • YÜKSEKOKUL DANIŞMA KURULU
  • PERSONEL
    • İDARİ YÖNETİM
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
    • FORMLAR
      • AKADEMİK PERSONEL
      • İDARİ PERSONEL
  • BÖLÜMLER
    • GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
      • GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI
      • SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
      • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
    • VETERİNERLİK BÖLÜMÜ
      • LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK PROGRAMI
    • KİMYA VE KİMYASAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
      • LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
      • AKADEMİK TAKVİM
    • MEVZUAT
    • ÖĞRENCİ FORMLARI
    • ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ
    • DİPLOMA SORGULAMA EKRANI
    • DANIŞMAN LİSTESİ
      • GIDA KALİTE KONTROLÜ ANALİZİ PROGRAMI DANIŞMAN LİSTESİ
      • LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK PROGRAMI DANIŞMAN LİSTESİ
      • LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DANIŞMAN LİSTESİ
    • ÖSYM SIKÇA SORULAN SORULAR
    • ETKİNLİKLER
  • 3+1 UYGULAMASI BELGELER
    • GÜNCEL DUYURU-2023
    • STAJ ÖNCESİ EVRAKLAR
      • İŞLETME ÜCRET FERAGAT FORMU
      • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM STAJ ÜCRET TEŞVİKİ BAŞVURU FORMU
      • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM-STAJ UYG. DERSİ BAŞVURU FORMU
      • ÖĞRENCİ ÜCRET FERAGAT FORMU
      • SÖZLEŞME HÜKMÜ
      • MÜSTEHAKLIK BELGESİ
    • STAJ SONRASI EVRAKLAR
      • İŞLETME DEĞERLENDİRME FORMU
      • ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRME FORMU
      • ÖĞRENCİ VE İŞVEREN BİLGİ FORMU
      • STAJ DOSYASI